Početna

Novosti

Čestitka za Svjetski dan učitelja

Ponedjeljak, 5.10.2015.

Čestitka za Svjetski dan učitelja

Svjetski dan učitelja obilježava se svake godine 5. listopada. Učitelj je stručna osoba visokih radnih, obrazovnih i etičkih kvaliteta educirana za rad u vrtiću, školi ili na fakultetu.

Taj je dan prigoda da se pokaže da je rad učitelja i nastavnika prepoznat kao jedan od najvažnijih za ukupan razvoj društva te da se kao takav i cijeni.

 

Načelnik Općine Kanfanar je povodom Svjetskog dana učitelja Osnovnoj školi Petra Studenca te Dječjem vrtiću Neven uputio čestitku slijedećeg sadržaja:

 

Poštovane učiteljice i poštovani učitelji,


Povodom Svjetskog dana učitelja upućujem Vam srdačnu čestitku, uz zahvalnost što svojim radom doprinosite razvoju fizičkih i psihičkih potencijala Vaše i naše djece, te im na taj način pomažete u postizanju individualnog maksimuma. Znanjem koje prenosite mladim naraštajima dajete veliki doprinos razvoju društva u cjelini i ispunjavate potrebe budućih generacija. Sa iskrenom vjerom da će i u našem društvu Vaša uloga dobiti status koji zaslužuje, želim da i nadalje ustrajete u svom radu. Zahvaljujem Vam na dosadašnjoj suradnji.


Srdačan pozdrav.

 

Načelnik Općine Kanfanar

Sandro Jurman

 

Video: Općina Kanfanar 2013

Službeni glasnik

Službeni glasnik općine Kanfanar
Službeni glasnik općine Kanfanar
Broj 2/2018
Arhiva brojeva

Kanfanarski list

Kanfanarski list Broj 41, Prosinac 2017.
Za pregled potreban Adobe acrobat reader Skini Kanfanarski list Arhiva brojeva


OŠ Petra Studenca
Dječji vrtić Neven
Komunalni servis
JVP Rovinj