Početna

Novosti

Obilježavanje Dana Općine Kanfanar

Ponedjeljak, 21.9.2015.

Obilježavanje Dana Općine Kanfanar

Dan Općine Kanfanar obilježiti će se i ove godine bogatim programom kojeg sa Općinom pripremaju i mnoge udruge sa područja naše općine.

 

U četvrtak 24. rujna sa početkom u 17,00 sati održati će se stolnoteniski turnir u kategorijama rekreativke, rekreativci i parovi, a uvertira će biti turnir za djecu i roditelje sa početkom u 15,30 sati.

 

U petak 25. rujna u Dvigradu će se svečano zatvoriti ovogodišnji Dvigrad festival uz program MED-REN-INCORTO MUSICALE u izvedbi Ansambla Lucidarium.

 

U subotu 26. rujna u 18,30 sati održati će se tradicionalni folklorni susret Dan KUD-a Dvigrad na kojem će uz domaćinski KUD sudjelovati i KUD Barban, KUD Delnice, KUD Plesarin iz Rovinja, KUD Đulistan iz Labina i KUD Kršanski ljiljani iz Potpićna. Nakon folklornog druženja nastaviti će se zabava uz Lucky band.

 

U nedjelju će se na streljani u Sošićima održati natjecanje u gađanju letećih meta, sa početkom u 10,00 sati.

 

U ponedjeljak 29.09. u Domu mladih će se u 19,30 sati organizirati znanstveni skup Crtice iz povijesti Kanfanarštine.

 

U srijedu 30. rujna na blagdan Svete Sofije i Dan Općine Kanfanar u 11,00 sati će se u župnoj crkvi služiti sveta misa, a u 17,00 sati će se u Dvigradu upriličiti svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Kanfanar.

 

Tvornica ambalaže Istragrafika već tradicionalno povodom Dana Općine Kanfanar organizira Dane otvorenih vrata te će se u četvrtak i petak, 01. i 02. listopada, od 14,00 do 17,00 sati moći posjetiti Istragrafiku i razgledati proizvodni proces izrade ambalaže uz stručno vodstvo.

 

U subotu 03. listopada održati će se tradicionalna 7. MTB biciklijada kroz Općinu Kanfanar, čime i završava službeni program ovogodišnjeg Dana Općine Kanfanar.

 


Fotogalerija


Video: Općina Kanfanar 2013

Službeni glasnik

Službeni glasnik općine Kanfanar
Službeni glasnik općine Kanfanar
Broj 2/2018
Arhiva brojeva

Kanfanarski list

Kanfanarski list Broj 41, Prosinac 2017.
Za pregled potreban Adobe acrobat reader Skini Kanfanarski list Arhiva brojeva


OŠ Petra Studenca
Dječji vrtić Neven
Komunalni servis
JVP Rovinj