Početna

Novosti

Dječji ljetni kamp u Colonama

Srijeda, 3.6.2015.

Dječji ljetni kamp u Colonama

Općina Kanfanar u suradnji sa Društvom “Naša djeca”  i ove godine organizira ljetni kamp za djecu osnovnoškolskog uzrasta. U sklopu ljetnog kampa djeca će u razdoblju od 22.06. do 27.06.2015. godine boraviti u kampu Colone u Balama. Općina u suradnji sa poduzećem Mon Perin iz Bala za polaznike kampa osigurava smještaj u opremljenim šatorima. Općina Kanfanar i DND Kanfanar osiguravaju i sve potrebne dodatne sadržaje i stručno vodstvo, te bogati program aktivnosti i animacije. Roditelji participiraju u troškovima prehrane u iznosu od 550,00 kuna, a uključuje svakodnevno doručak, marendu,ručak, užinu i večeru. 

 

Zainteresirani roditelji za boravak djece u kampu mogu se prijaviti u Jedinstveni upravni odjel općine Kanfanar do 12.06.2015. godine. Učenicima OŠ Petra Studenca prijavnice će biti podijeljene u školi, a iste se mogu dobiti u JUO Općine Kanfanar ili preuzeti na ovoj web stranici.

 

Prije odlaska u kamp zainteresirani roditelji pozvati će se na sastanak na kojem će biti detaljnije prezentiran program ljetnog kampa.

 

Video: Općina Kanfanar 2013

Službeni glasnik

Službeni glasnik općine Kanfanar
Službeni glasnik općine Kanfanar
Broj 2/2018
Arhiva brojeva

Kanfanarski list

Kanfanarski list Broj 41, Prosinac 2017.
Za pregled potreban Adobe acrobat reader Skini Kanfanarski list Arhiva brojeva


OŠ Petra Studenca
Dječji vrtić Neven
Komunalni servis
JVP Rovinj