Početna

Novosti

3. Sajam knjiga u Kanfanaru

Utorak, 12.5.2015.

3. Sajam knjiga u Kanfanaru

Općina Kanfanar treću godinu za redom organizira manifestaciju pod nazivom Sajam knjiga u Kanfanaru. Sajam će se održati u Domu mladih u petak 15. svibnja, i biti će otvoren  za posjetitelje od 11,00 do 21,30 sat. Na sajmu će ove godine svoje knjige izložiti četiri izdavačke kuće: Adamić iz Rijeke, Naklada Panda iz Zagreba, Errata Corrige iz Poreča i Udruga Dvegrajci iz Kanfanara. U vrijeme trajanja Sajma biti će dostupni više od 150 naslova uz sajamske popuste od 20-50%. 

 

Sajma knjiga u Kanfanaru svečano će se otvoriti u 11,00 sati. Odmah po otvaranju, u 11,30 sati, u organizaciji Naklade Panda održati će se kreativna radionica za djecu „Igram se i učim“ koju će pohoditi učenici OŠ Petra Studenca iz Kanfanara te predškolci iz kanfanarskog vrtića, ali i svi drugi zainteresirani su dobrodošli.

 

U 19,00 sati upriličiti će se predstavljanje knjige Borisa Pavelića "Smijeh slobode - uvod u Feral Tribune", u nakladi izdavačke kuće Adamić. Uz autora knjige na promociji će sudjelovati Viktor Ivančić, Predrag Lucić, Boris Dežulović, Dragan Ogurlić i Branko Mijić. Po završetku promocije publika će imati prilike vidjeti stand up show Predraga Lucića i Borisa Dežulovića „Melodije smijeha i slobode“.

 

Zatvaranje Sajma predviđeno je u 21,30 sati, a vi pronađite malo vremena jer razloga je dovoljno da posjetite 3. Sajam knjiga u Kanfanaru.

 

Video: Općina Kanfanar 2013

Službeni glasnik

Službeni glasnik općine Kanfanar
Službeni glasnik općine Kanfanar
Broj 2/2018
Arhiva brojeva

Kanfanarski list

Kanfanarski list Broj 41, Prosinac 2017.
Za pregled potreban Adobe acrobat reader Skini Kanfanarski list Arhiva brojeva


OŠ Petra Studenca
Dječji vrtić Neven
Komunalni servis
JVP Rovinj