Početna

Novosti

Dječji zimski kamp u Slavoniji

Četvrtak, 11.12.2014.

Dječji zimski kamp u Slavoniji

Općina Kanfanar i Društvo „Naša djeca“ Kanfanar, u suradnji sa Općinom Rešetari, organiziraju i ove godine „Zimski kamp” u Slavoniji za djecu osnovnoškolskog uzrasta. Djeca će u Slavoniji boraviti šest dana, od 05. do 10. siječnja 2015. godine. Smješteni će biti u mjestu Cernička Šagovina (Općina Cernik, kod Nove gradiške), u prostorima namjenski uređenog objekta za školu u prirodi, te imati  na raspolaganju sve potrebno za smještaj, zabavu, animaciju i sportske aktivnosti. 

 

Za djecu će tijekom šestodnevnog boravka u Slavoniji biti organizirane različite aktivnosti i događanja sa puno novih iskustava i zabave:

 

- upoznavanje općine Rešetari i novogradiškog kraja,

- susreti i druženja sa djecom iz DND Rešetari,

- šetnje i izleti u prirodi,

- predstave, igre i kreativne radionice,

- izlet požeškom kotlinom te posjet tvornici čokolade.

 

U pratnji djece biti će stručne osobe iz Društva „Naša djeca“ Kanfanar zadužene za organizaciju aktivnosti i programa, te pripremu obroka za djecu.

 

Općina Kanfanar osigurati će sredstva za prijevoz i sve aktivnosti, dok roditelji sudjeluju u troškovima prehrane (pet obroka dnevno) iznosom od 600 kn.

 

Molimo zainteresirane roditelje da letak (koji možete preuzeti na ovoj web stranici) sa podacima o djeci dostave u Jedinstveni upravni odjel Općine Kanfanar do 22.12.2014. godine. Detaljnije informacije o ”Zimskom kampu” biti će prezentirane na roditeljskom sastanku o kojem će roditelji biti obaviješteni.