Početna

Novosti

Kanfanarci školski nogometni prvaci Istre

Petak, 25.4.2014.

Kanfanarci školski nogometni prvaci Istre

U Rovinju je danas, 25. travnja,  održano Županijsko natjecanje za pete i šeste razrede osnovnih škole u malom nogometu. Na Županijskom natjecanju sudjelovalo je 10 školskih momčadi, koje su prethodno kroz kvalifikacijske turnire osvojili prva mjesta na gradskim natjecanjima. Na tom natjecanju sudjelovala je i momčad Osnovne škole Petra Studenca iz Kanfanara, koja je uvjerljivo osvojila prva mjesto na prvenstvu osnovnih škola Rovinjštine.

 

Isto uvjerljivi bili su i danas na županijskom natjecanju te osvojili naslov prvaka osnovnih škola Istarske županije za pete i šeste razrede. U grupi su najprije uvjerljivo pobijedili OŠ Tar Vabriga i OŠ Vladimira Nazora iz Pazina, obje sa rezultatom 5:0. U finalnoj skupini odigrali su neriješeno protiv OŠ Veli vrh iz Pule, te sa 5:0 porazili Školski učenički klub Iliricus iz Labina (OŠ Matije Vlačića), te tima nadmoćno osvojili prvo mjesto u našoj županiji. Pobjedom na Županijskom natjecanju osigurali su nastup na međužupanijskom natjecanju koje će se 20. svibnja održati u Rijeci.

 

Pod trenerskom palicom profesora TZK Aleksandra Nišića naslovom prvaka okitili su se slijedeći učenici: Ivan Rojnić, Matija Jurman, Matej Karlović, Karlo Karlović, Luka Paulinić, Teo Pamić, Andrea Maružin, Ivan Živolić, David Totić, Leon Kristijan Antončić i Emil Cerin. 

 

Video: Općina Kanfanar 2013

Službeni glasnik

Službeni glasnik općine Kanfanar
Službeni glasnik općine Kanfanar
Broj 2/2018
Arhiva brojeva

Kanfanarski list

Kanfanarski list Broj 41, Prosinac 2017.
Za pregled potreban Adobe acrobat reader Skini Kanfanarski list Arhiva brojeva


OŠ Petra Studenca
Dječji vrtić Neven
Komunalni servis
JVP Rovinj