Početna

Novosti

I ove godine Sajam knjiga u Domu mladih

Ponedjeljak, 24.3.2014.

I ove godine Sajam knjiga u Domu mladih

Općina Kanfanar organizira ovog vikenda u kanfanarskom Domu mladih 2. po redu Sajam knjiga u Kanfanaru. Sajam će za posjetitelje biti otvoren u petak 28. ožujka od 16,00 do 20,00 sati te u subotu 29. ožujka od 10,00 do 20,00 sati. Na sajmu će ove godine svoje knjige izložiti četiri izdavačke kuće: Adamić iz Rijeke, Profil iz Zagreba, Errata Corrige iz Poreča i Mathias Flacius iz Labina. Značajan je ovo iskorak za naš Sajam knjiga čija je organizacija započela prošle godine uz sudjelovanje jedne izdavačke kuće. U vrijeme trajanja Sajma biti će dostupni brojni naslovi uz sajamske popuste od 20-50%. U okviru sajma organizirati će se i brojni zanimljivi sadržaji za različite populacije. 

 

Svečano otvorenje 1. Sajma knjiga u Kanfanaru upriličiti će se u petak u 16,00 sati.

 

Istog dana u 18,00 sati upriličiti će se predstavljanje knjige u nakladi kuće Errata Corrige iz Poreča, Sve Renatove Eve autora Drage Orlića, koju čine osobni slikarski biografski zapis Renata Percana, pjesnička i poetska impresija Drage Orlića, te osamdeset do sada javnosti nepoznatih crteža i krokija ovog velikog slikara. Uz autora knjigu će predstaviti prof. Milan Polić.

 

U subotu u 11,00 sati u organizaciji izdavačke kuće Profil organizira se radionica za djecu i mlade Matematičke igra, koju će moderirati Jadranka Krušelj, a Profil je za sve učesnike pripremio i poklon pakete vlastitih materijala. 

 

U 18,30 sati u subotu izdavačka kuća Adamić organizira promociju 2. izdanja slikovnice Mačak z Voloskega. Biti će to pravi happening za kraj Sajma u kojem će sudjelovati autori Elizabet Jovanović i Vedran Ružić, voditeljica Gordana Pejić, te glazbeni gosti ženska klapa Volosko te Duško i Silvana Jeličić.

 

Mnogo je razloga da ovaj vikend odvojite malo vremena i posjetite Sajam knjiga u Kanfanaru.

Video: Općina Kanfanar 2013

Službeni glasnik

Službeni glasnik općine Kanfanar
Službeni glasnik općine Kanfanar
Broj 2/2018
Arhiva brojeva

Kanfanarski list

Kanfanarski list Broj 41, Prosinac 2017.
Za pregled potreban Adobe acrobat reader Skini Kanfanarski list Arhiva brojeva


OŠ Petra Studenca
Dječji vrtić Neven
Komunalni servis
JVP Rovinj