Početna

Novosti

Zimski kamp Slavonija 2014.

Utorak, 14.1.2014.

Zimski kamp Slavonija 2014.

 

Prošlog tjedna uspješno je završen drugi zimski kamp za djecu osnovnoškolskog uzrasta u organizaciji Općine Kanfanar i DND Kanfanar, a u suradnji sa prijateljskom Općinom Rešetari. Grupa od 25 djece u pratnji voditelja provela je šest nezaboravnih dana ispunjenih zabavom, igrom, druženjem, ali i mnogobrojnim posjetama i izletima koje su im osigurali i osmislili domaćini iz Rešetara. Djeca su tako u Slavonskom brodu obišli utvrdu, posjetili muzej tamburica i dobro se zabavili u Cine Staru. Upoznali su nova mjesta u općinama Cernik i Rešetari, te osnovnu školu u Adžamovcima iz koje su se kočijama odvezli do Brđana.

Načelnik općine Rešetari Zlatko Aga primio je djecu u prostorima Općine gdje su zajedno sa načelnikom Sandrom Jurmanom sudjelovali u radio emisiji Radija Nova Gradiška. Posebna atrakcija za djecu bio je cjelodnevni boravak u Daruvaru gdje je organizirano kupanje i zabava u novom djelu Daruvarskih toplica, a nakon toga uslijedio je obilazak grada, te posjet ranču sa konjima, magarcima, jelenima i veprovima.

U vrijeme boravka u Slavoniji kanfanarski mladi nogometaši odigrali su tri utakmice, od čega dvije u dvorani, a jednu na glavnom stadionu u Cerniku. Uz podršku navijačkog dijela ekipe naši nogometaši pokazali su svoju spretnost i kvalitetu, ali i herojsko držanje u utakmicama protiv starijih suparnika. Osim ovih aktivnosti u domu u Cerničkoj Šagovini bilo je puno dobre zabave uz modnu reviju, kviz, sportske i društvene igre, ali i radne aktivnosti. Posljednju večer boravka u Slavoniji ugostili smo svoje domaćine zajedno s djecom koja su boravila u ljetnom kampu u Balama i uz pjesmu i tamburaše proveli ugodno večer. Povratak kući protekao je u dobrom i veselom raspoloženju sa puno dojmova i uz završno zaustavljanje u Rijeci, sa željom da se ovakve aktivnosti nastave.

 

U očekivanju dolaska prijatelja iz Rešetara na ljetovanje, jedno veliko hvala Općini Rešetari, DND Rešetari i Općini Cernik na gostoprimstvu i prijateljstvu.

 


Fotogalerija


Video: Općina Kanfanar 2013

Službeni glasnik

Službeni glasnik općine Kanfanar
Službeni glasnik općine Kanfanar
Broj 2/2018
Arhiva brojeva

Kanfanarski list

Kanfanarski list Broj 41, Prosinac 2017.
Za pregled potreban Adobe acrobat reader Skini Kanfanarski list Arhiva brojeva


OŠ Petra Studenca
Dječji vrtić Neven
Komunalni servis
JVP Rovinj