Početna

Novosti

Poklon bonovi i paketi umirovljenicima, nezaposlenima i korisnicima socijalnih prava

Ponedjeljak, 16.12.2013.

Općina Kanfanar će i ove godine povodom božićno novogodišnjih blagdana dodijeliti poklon bonove i pakete svim umirovljenicima, nezaposlenima s evidencije Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, članovima seoskih poljoprivrednih domaćinstvima (osobe starije od 69 godina bez mirovine) i korisnicima socijalnih prava. Za realizaciju navedenih blagdanskih poklona Općina je osigurala 80 tisuća kuna.

Odlukom Općinskog načelnika, korisnici socijalnih prava i umirovljenici sa mirovinom manjom od 1.500,00 kn će dobiti novčani bon u vrijednosti od 150 kn, umirovljenici sa mirovinom većom od 1.500,00 kn, članovi seoskih poljoprivrednih domaćinstava i nezaposleni novčani bon u vrijednosti od 100,00 kn. Uz bonove svi će dobiti i poklon paket prehrambenih proizvoda.

Poklon paketi i bonovi mogu se preuzeti u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Kanfanar u četvrtak 19. i petak 20. prosinca 2013. godine do 12,00 sati.

Umirovljenici moraju donijeti zadnji odrezak od mirovine, nezaposleni karton ovjeren od HZZ-a, a ostali osobne iskaznice

Video: Općina Kanfanar 2013

Službeni glasnik

Službeni glasnik općine Kanfanar
Službeni glasnik općine Kanfanar
Broj 2/2018
Arhiva brojeva

Kanfanarski list

Kanfanarski list Broj 41, Prosinac 2017.
Za pregled potreban Adobe acrobat reader Skini Kanfanarski list Arhiva brojeva


OŠ Petra Studenca
Dječji vrtić Neven
Komunalni servis
JVP Rovinj