Početna

Novosti

Sufinanciranje prijevoza i smještaja u domovima za srednjoškolce

Ponedjeljak, 2.9.2013.

Sufinanciranje prijevoza i smještaja u domovima za srednjoškolce

 

Učenici srednjih škola sa područja Općine Kanfanar će i ove školske godine putovati besplatno u svoje škole redovnim linijskim prijevozom, autobusnim ili željezničkim. Odlukom Općinskog načelnika Općina Kanfanar sufinancirati će putne troškove srednjoškolcima u iznosu od 25% mjesečne putne karte, odnosno razliku od pune cijene do iznosa koji subvencionira država. Za ostvariti pravo na sufinanciranje učenici moraju u Jedinstveni upravni odjel Općine Kanfanar dostaviti zamolbu, potvrdu o upisu u školu i uvjerenje o prebivalištu.

Za srednjoškolce koji su smješteni u učeničkim domovima Općina Kanfanar će nastaviti sufinancirati smještaj u iznosu od 1/3 mjesečne opskrbnine. Srednjoškolci za ostvarenje ovog prava trebaju podnijeti zamolbu Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Kanfanar te uz nju priložiti: ugovor o smještaju u učenički dom, potvrdu o upisu u školsku godinu 2012/13., potvrdu o prebivalištu, potvrdu o prijavi boravišta, te žiro račun za isplatu sufinanciranja.

Pri kraju su i dogovori za izvanredan prijevoz srednjoškolaca sa područja Prikodrage do Kanfanara s obzirom da prema naseljima Prikodrage ne postoji redovan linijski prijevoz, pa će i taj problem biti riješen zajedničkim dogovorom Općine i roditelja.

Video: Općina Kanfanar 2013

Službeni glasnik

Službeni glasnik općine Kanfanar
Službeni glasnik općine Kanfanar
Broj 2/2018
Arhiva brojeva

Kanfanarski list

Kanfanarski list Broj 41, Prosinac 2017.
Za pregled potreban Adobe acrobat reader Skini Kanfanarski list Arhiva brojeva


OŠ Petra Studenca
Dječji vrtić Neven
Komunalni servis
JVP Rovinj