Početna

Novosti

1. Sajam knjiga u Kanfanaru

Ponedjeljak, 22.4.2013.

1. Sajam knjiga u Kanfanaru

Općina Kanfanar, u suradnji sa izdavačkom kućom Adamić iz Rijeke, organizira ovog vikenda u kanfanarskom Domu mladih 1. Sajam knjiga u Kanfanaru. Sajam će za posjetitelje biti otvoren u petak i subotu, 26. i 27. travnja od 10,00 do 20,00 sati. Na sajmu će biti izloženo više od 150 naslova u izdanju Adamića, koji će u vrijeme trajanja Sajma knjiga biti dostupni uz popuste od 20-50%. U okviru sajma organizirati će se i brojni zanimljivi sadržaji za različite populacije.

Svačano otvorenje 1. Sajma knjiga u Kanfanaru upriličiti će se u petak u 12,00 sati.

U petak u 12,15 sati održati će se dječji program sa čitanjem priča za vrtićku djecu i učenike nižih razreda osnovne škole. Istog dana u 18,00 sati organizirano je predavanje vodećeg hrvatskog homeopata i praktičara terapije biljem Ivana Lesingera, te predstavljanje njegovih knjiga iz serije Kućna biljna ljekarna.

U subotu u 12,00 sati predstaviti će se serija knjiga Karin Baloh Martić „Znakovi“ (Vatreni, Zemljani, Zračni i Vodeni).

U 18,00 sati u subotu predstaviti će se knjiga Blago Jadrana autora Danijela Frke i Jasena Mesića. U 19,30 biti će predstavljanje monografije Opatija The Pearl autora Voljena Grpca uz prigodni glazbeni program ovog sjajnog glazbenika.

Ova vrijedna manifestacija koja se prvi put organizira u našoj općini prilika je da se svi zajedno približimo knjizi i nabavimo poneku uz povoljnije cijene, da susretnemo popularne autore i popratimo zanimljive prezentacije nekih knjiga, i da se svi zajedno zabavimo. Podržite ovu manifestaciju, koju želimo pretvoriti u tradicionalnu, svojim posjetom.

Video: Općina Kanfanar 2013

Službeni glasnik

Službeni glasnik općine Kanfanar
Službeni glasnik općine Kanfanar
Broj 2/2018
Arhiva brojeva

Kanfanarski list

Kanfanarski list Broj 41, Prosinac 2017.
Za pregled potreban Adobe acrobat reader Skini Kanfanarski list Arhiva brojeva


OŠ Petra Studenca
Dječji vrtić Neven
Komunalni servis
JVP Rovinj