Početna

Novosti

Djed Božićnjak u Kanfanar stigao padobranom

Ponedjeljak, 24.12.2012.

Djed Božićnjak u Kanfanar stigao padobranom

 

Uzbuđenje djece koja su Djeda Božićnjaka iščekivala jučer na livadi iza OŠ Petra Studenca u Kanfanaru bilo je "opipljivo". No, da će doći s neba i to padobranom mogli su nagađati samo oni malo stariji. Da napetost bude veća, Djedica je djeci iz Kanfanara napisao i pismo u kojem im je poručio da vjerojatno neće stići do njih kako su se dogovorili jer ima pune ruke posla, a kada je došao u Kanfanar prvi put nije ih mogao naći.

"Izgleda da se nismo dobro razumjeli. Možda sam došao prerano. Da nisam možda zakasnio?" napisao je Djedica u pismu i poručio da će se vidjeti iduće godine. Ipak, na kraju pisma je napisao da će se ukoliko, kada obiđe drugu djecu, bude imao još vremena, vratiti.

U tom je trenutku iz zraka iskočilo nekoliko padobranaca pa su svi s nestrpljenjem gledali u zrak i napetost je rasla. Tri su padobranca "promašila" označenu metu, no posljednji koji je bio "pravi" Djed Božićnjak doskočio je s punom vrećom slatkiša. Mališani su se u trenu okupili oko njega i zgrabili bombone, a potom je uslijedila i podjela paketa u školskoj dvorani.

Originalan doček i podjelu paketa organizirala je za najmlađe Općina Kanfanar. (Izvor: Glas Istre. Napisala i snimila Mihaela MEDIĆ)


Fotogalerija


Video: Općina Kanfanar 2013

Službeni glasnik

Službeni glasnik općine Kanfanar
Službeni glasnik općine Kanfanar
Broj 2/2018
Arhiva brojeva

Kanfanarski list

Kanfanarski list Broj 41, Prosinac 2017.
Za pregled potreban Adobe acrobat reader Skini Kanfanarski list Arhiva brojeva


OŠ Petra Studenca
Dječji vrtić Neven
Komunalni servis
JVP Rovinj