Početna

Novosti

Glazbena Božićna bajka u Kanfanaru

Petak, 21.12.2012.

Glazbena Božićna bajka u Kanfanaru

 

Tradicionalni božićno novogodišnji koncert kojeg organizira Udruga Dvegrajci uz pokroviteljstvo Općine Kanfanar, ove će se godine upriličiti  u subotu 29. prosinca sa početkom u 18,30 sati u župnoj crkvi Svetog Silvestra u Kanfanaru. U programu pod nazivom „ Glazbena božićna bajka u Kanfanaru“ imati ćemo prilike čuti najljepše svjetske i hrvatske božićne pjesme (Tiha noć, White Christmas, O Holy Night, Adeste fideles…) u izvedbi Vivien Galletta i Voljena Grbca, te njihovih gostiju, a sve uz glazbenu pratnju prof. Vladimira Babina. Gosti koncerta su redom mladi već afirmirani pjevači: Antonio Krištofić, Ana Horvat i Lorenza Anna Puhar iz Rovinja koja je porijeklom iz naše Općine.

Voljen Grbac je solist Opere HNK Ivana pl. Zajca u Rijeci, dramski tenor s bogatim opernim repertoarom, za sobom ima tridesetak glavnih uloga, uglavnom talijanskog i hrvatskog opernog repertoara, te niz operetnih i uloga u mjuziklima. Gostovao je na pozornicama mnogih europskih zemalja od Portugala do Rusije. Intenzivno se  bavi i vokalnom pedagogijom u Rijeci i Istri, te su neki od njegovih učenika postali vrlo cijenjeni interpreti na opernoj i pop sceni, a gosti ovog koncerta su također njegovi učenici. Nastupa i na festivalima domaće pop glazbe na kojima je često nagrađivan.

Vivien Galletta je vokalna solistica, članica opernog ansambla HNK Ivan pl. Zajc u Rijeci. Poznata je po sudjelovanju kao vodeća solistica u projektima ansambla Putokazi, a kao solistica seksteta Put predstavljala je Hrvatsku po prvi put na Eurosongu. Imala je niz zapaženih nastupa na gotovo svim važnijim hrvatskim festivalima ( Zadarfest, MIK, Splitski festival, Marko Polo, Melodije Kvarnera...).

Visoko kvalitetni glazbeni gosti garancija su da će koncert doista bit glazbena bajka, kako mu i ime govori.

Video: Općina Kanfanar 2013

Službeni glasnik

Službeni glasnik općine Kanfanar
Službeni glasnik općine Kanfanar
Broj 2/2018
Arhiva brojeva

Kanfanarski list

Kanfanarski list Broj 41, Prosinac 2017.
Za pregled potreban Adobe acrobat reader Skini Kanfanarski list Arhiva brojeva


OŠ Petra Studenca
Dječji vrtić Neven
Komunalni servis
JVP Rovinj