Početna

Novosti

„Zimski kamp u Slavoniji“ za osnovnoškolce

Utorak, 27.11.2012.

„Zimski kamp u Slavoniji“ za osnovnoškolce

Općina Kanfanar i Društvo „Naša djeca“ Kanfanar, u suradnji sa Općinom Rešetari, organiziraju “zimski kamp” u Slavoniji za djecu osnovnoškolskog uzrasta. Djeca će u Slavoniji boraviti šest dana, od 07. do 12. siječnja 2013. godine, u mjestu Cernička Šagovina (Općina Cernik, u blizini Rešetara), gdje će biti  smješteni u prostorima namjenski uređenog objekta, te imati  na raspolaganju sobe (3- 6 ležaja) sa kupaonicama, kuhinju, blagavaonu, prostore za društvene igre, zabavu i animaciju, te sportske terene.
 
Za djecu će tijekom šestodnevnog boravka u Slavoniji biti organizirane različite aktivnosti i događanja sa puno novih iskustava i zabave:

-              upoznavanje općine Rešetari i njenih znamenitosti
-              susreti i druženja sa djecom iz DND Rešetari
-              posjet mlinu i vodenici
-              šetnje i izleti u prirodi
-              predstave, igre i kreativne radionice
-              klizanje
-              cjelodnevni izlet u Vukovar.

U pratnji djece biti će stručne osobe iz Društva „Naša djeca“ Kanfanar zadužene za organizaciju aktivnosti i programa, te pripremu obroka za djecu.

Općina Kanfanar osigurati će sredstva za prijevoz i sve aktivnosti, dok bi roditelji sudjelovali u troškovima prehrane (pet obroka dnevno) iznosom od 600 kn.

Molimo zainteresirane roditelje da letak (koji možete preuzeti na ovoj web stranici) sa podacima o djeci dostave u Jedinstveni upravni odjel Općine Kanfanar do 30.11.2012. godine. Detaljnije informacije o ”zimskom kampu” biti će prezentirane na roditeljskom sastanku koji će se održati početkom mjeseca prosinca, o čemu će roditelji biti obaviješteni.

Veselimo se vašem odazivu!

Video: Općina Kanfanar 2013

Službeni glasnik

Službeni glasnik općine Kanfanar
Službeni glasnik općine Kanfanar
Broj 2/2018
Arhiva brojeva

Kanfanarski list

Kanfanarski list Broj 41, Prosinac 2017.
Za pregled potreban Adobe acrobat reader Skini Kanfanarski list Arhiva brojeva


OŠ Petra Studenca
Dječji vrtić Neven
Komunalni servis
JVP Rovinj