Početna

Novosti

Pobratimili se Kanfanar i Rešetari

Srijeda, 3.10.2012.

Pobratimili se Kanfanar i Rešetari

 

Na svečanoj sjednici Općinskog vijeća Općine Kanfanar, održanoj dana 28. rujna 2012. godine u povodu Dana Općine Kanfanar, potpisan je Sporazum o međusobnoj suradnji i prijateljstvu između naše općine i Općine Rešetari iz Brodsko – posavske županije u Slavoniji. Sporazum i Povelju potpisali su načelnici Sandro Jurman i Zlatko Aga. Logičan je ovo slijed u odnosima ovih dviju Općina koje su dosad uspostavile suradnju ne samo između tijela lokalne samouprave već i na društvenom, kulturnom i sportskom planu.

Sporazum je potpisan sa ciljem trajne međusobne suradnje i prijateljstva na području kulture, turizma, gospodarstva, znanosti, prosvjete i sporta i na ostalim područjima za koja se pokaže zajednički interes ili potreba.

Ovo je prvo bratimljenje Općine Kanfanar sa nekom jedinicom lokalne samouprave, a garancija za trajnu suradnju su i dosad uspostavljeni odnosi između naših kulturno – umjetničkih društava, sportskih klubova, dobrovoljnih vatrogasnih društava, društava Naša djeca, ali i mnoga poznanstava i sklopljena prijateljstava.

Detaljnije se upoznati te pratiti novosti u našoj prijateljskoj Općini možete na službenoj stranici Općine Rešetari www.resetari.hr.


Fotogalerija


Video: Općina Kanfanar 2013

Službeni glasnik

Službeni glasnik općine Kanfanar
Službeni glasnik općine Kanfanar
Broj 1/2018
Arhiva brojeva

Kanfanarski list

Kanfanarski list Broj 41, Prosinac 2017.
Za pregled potreban Adobe acrobat reader Skini Kanfanarski list Arhiva brojeva


OŠ Petra Studenca
Dječji vrtić Neven
Komunalni servis
JVP Rovinj