Početna

Novosti

Dvigradske večeri opernih arija

Četvrtak, 12.7.2012.

Dvigradske večeri opernih arija

 

U petak 13. i subotu 14. srpnja u Dvigradu će se održati još jedan izuzetan kulturni program: Dvigradske večeri opernih arija. Pod vodstvom našeg proslavljenog opernog pjevača (bas – bariton) i docenta na Muzičkoj akademiji u Zagrebu Giorgia Suriana, studenti sa već profesionalnim karijerama izvesti će kostimirane glazbeno scenske varijacije iz poznatih opera. Uz glasovirsku pratnju Lane Bradić u programima će nastupiti Leon Košavić, Ilijana Korać, Matija Meić, Ana Zebić i naravno Giorgio Surian.

U petak 13. srpnja sa početkom u 21,30 sati na programu je adaptacija  opere W. A. Mozarta „Figarov pir“, a program će se upotpuniti sa arijama iz Puccinijevih, Mozartovih i Rossinijevih opera.

U subotu 14. srpnja također u 21,30 sati ne programu su adaptacije opera W. A. Mozarta „Čarobna frula“ i G. Donizzetija „Ljubavni napitak“.

Ulaz je naravno slobodan, pa pozivamo sve ljubitelje glazbe na ove vrhunske programe koje predvodi Giorgio Surian, čovjek koji je nastupio u svim najvećim opernim kućama na svijetu, a već treću godinu za redom nastupa i u Dvigradu.

Video: Općina Kanfanar 2013

Službeni glasnik

Službeni glasnik općine Kanfanar
Službeni glasnik općine Kanfanar
Broj 2/2018
Arhiva brojeva

Kanfanarski list

Kanfanarski list Broj 41, Prosinac 2017.
Za pregled potreban Adobe acrobat reader Skini Kanfanarski list Arhiva brojeva


OŠ Petra Studenca
Dječji vrtić Neven
Komunalni servis
JVP Rovinj