Početna

Novosti

Klapski spektakl na Tijelovo, za uvertiru Dalmatino

Srijeda, 30.5.2012.

Klapski spektakl na Tijelovo, za uvertiru Dalmatino

Mjesec lipanj će u Općini Kanfanar biti ispunjen brojnim zabavnim, glazbenim i kulturnim događanjima.

 

U srijedu 06. lipnja na rukometnom igralištu u Kanfanaru, sa početkom u 22,00 sata održati će se koncert grupe Dalmatino iz Splita, potpomognut istarskim snagama Rekonstrukcija banda. Ulaz za ovaj koncert je 30 kuna

 

Na blagdan Tijelova u četvrtak 07. lipnja zabavni program započinje već u 14,00 sati na rukometnom igralištu gdje će uz istarske izvođača Livia Morosina te Rekonstrukciju band, te „vino i bakalaj party“, biti organizirana i nagradna igra sa bogatim nagradama iznenađenja. Za ovaj program ne naplaćuju se ulaznice.

 

Glavni događaj, klapski spektakl, započinje u četvrtak u 20,00 sati, na zelenoj površini između škole i rukometnog igrališta. Na velikom koncertu nastupiti će naše ponajbolje klape, i to Klapa Maslina iz Šibenika, Klapa Sv. Florijan iz Žrnovnice, Klapa iskon iz Splita, te poznati splitski kantautor Tedi Spalato. Pretprodaja ulaznica za ovaj vrhunski glazbeni događaj vrši se u: frizerskom salonu "As" u Pazinu, barovima "Dvigrad" u Kanfanaru, "Uno" u Rovinju, "Smile" u Buzetu i "Valentino" u Labinu, u radnji "Foto Edi" u Poreču, Atlantisu u Umagu, New Soundu u Matuljima, te pizzeriji "Al ritrovo" u Višnjanu.

 

Organizator ovih događanja je Agencija V.I.B. iz Pazina, medijski pokrovitelji su Glas Istre, Radio Istre, Hrvatski radio – Radio Pula i TV Istra, a Općina Kanfanar je glavni pokrovitelj.


Fotogalerija