Početna

Novosti

Klapski spektakl na Tijelovo, za uvertiru Dalmatino

Srijeda, 30.5.2012.

Klapski spektakl na Tijelovo, za uvertiru Dalmatino

Mjesec lipanj će u Općini Kanfanar biti ispunjen brojnim zabavnim, glazbenim i kulturnim događanjima.

 

U srijedu 06. lipnja na rukometnom igralištu u Kanfanaru, sa početkom u 22,00 sata održati će se koncert grupe Dalmatino iz Splita, potpomognut istarskim snagama Rekonstrukcija banda. Ulaz za ovaj koncert je 30 kuna

 

Na blagdan Tijelova u četvrtak 07. lipnja zabavni program započinje već u 14,00 sati na rukometnom igralištu gdje će uz istarske izvođača Livia Morosina te Rekonstrukciju band, te „vino i bakalaj party“, biti organizirana i nagradna igra sa bogatim nagradama iznenađenja. Za ovaj program ne naplaćuju se ulaznice.

 

Glavni događaj, klapski spektakl, započinje u četvrtak u 20,00 sati, na zelenoj površini između škole i rukometnog igrališta. Na velikom koncertu nastupiti će naše ponajbolje klape, i to Klapa Maslina iz Šibenika, Klapa Sv. Florijan iz Žrnovnice, Klapa iskon iz Splita, te poznati splitski kantautor Tedi Spalato. Pretprodaja ulaznica za ovaj vrhunski glazbeni događaj vrši se u: frizerskom salonu "As" u Pazinu, barovima "Dvigrad" u Kanfanaru, "Uno" u Rovinju, "Smile" u Buzetu i "Valentino" u Labinu, u radnji "Foto Edi" u Poreču, Atlantisu u Umagu, New Soundu u Matuljima, te pizzeriji "Al ritrovo" u Višnjanu.

 

Organizator ovih događanja je Agencija V.I.B. iz Pazina, medijski pokrovitelji su Glas Istre, Radio Istre, Hrvatski radio – Radio Pula i TV Istra, a Općina Kanfanar je glavni pokrovitelj.


Fotogalerija


Video: Općina Kanfanar 2013

Službeni glasnik

Službeni glasnik općine Kanfanar
Službeni glasnik općine Kanfanar
Broj 2/2018
Arhiva brojeva

Kanfanarski list

Kanfanarski list Broj 41, Prosinac 2017.
Za pregled potreban Adobe acrobat reader Skini Kanfanarski list Arhiva brojeva


OŠ Petra Studenca
Dječji vrtić Neven
Komunalni servis
JVP Rovinj