Početna

Novosti

Slaven Bilić posjetio NK Kanfanar

Ponedjeljak, 28.5.2012.

Slaven Bilić posjetio NK Kanfanar

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Slaven Bilić je prošli tjedan posjetio trening najmlađih selekcija Nogometnog kluba Kanfanar. Slobodno popodne tijekom priprema reprezentacije u Rovinju, Bilić je djelom iskoristio i za posjet Kanfanaru.

U pratnji predsjednika NK Kanfanar Sandra Jurmana i Renata Filića koji je izbornika doveo u Kanfanar, Slaven Bilić je svojim dolaskom na trening iznenadio ali i beskrajno razveselio najmlađe igrače NK Kanfanar. Uz pozdrave i slikanje sa izbornikom, mladi nogometaši uputili su mu i brojna pitanja ne libeći se sugerirati ni igračka i taktička rješenja u našoj reprezentaciji. Vrlo dobru atmosferu početnici i prednatjecatelji našeg kluba upotpunili su pjevanjem navijačkih pjesama i Nogometnog kluba Kanfanar i hrvatske nogometne reprezentacije.

Na rastanku Bilić je najmlađima zaželio mnogo uspjeha u nogometnom razvoju te da poneki od njih  postane i reprezentativac, a oni su njemu i reprezentaciji zaželjeli mnogo sreće i uspjeha na predstojećem Euru. Izbornik je na odlasku ispraćen skandiranjem posvećenom njemu i našim vatrenima.


Fotogalerija