Početna

Novosti

Osnovano Društvo „Naša djeca“ Kanfanar

Petak, 27.1.2012.

Osnovano Društvo „Naša djeca“ Kanfanar

U četvrtak 26. Siječnja 2012. godine održana je osnivačka skupština Društva „Naša djeca“ Kanfanar, čiji su glavni ciljevi ostvarivanje prava djeteta, organiziranje dječjih aktivnosti u slobodnom vremenu te pomoć djeci u razvoju i odgoju. Društvo „Naša djeca“ Kanfanar je tek deveto Društvo osnovano u Istarskoj županiji i učlaniti će se u Savez društava“ Naša djeca“ Hrvatske. Poticaj za osnivanje društva bio je sve veći broj aktivnosti koje za najmlađu populaciju priređuje Općina Kanfanar, ali i želja da se te aktivnosti dodatno unaprijede i obogate.


Skupština Društva donijela je i vrlo ambiciozan plan rada, gdje se uz dosadašnje programe i aktivnosti za djecu, planira i velik broj novih aktivnosti i sadržaja za najmlađe.


Za predsjednicu Društva izabrana je Sandra Orbanić, za potpredsjednicu Tatjana Šušnjica Relić a za tajnika Marko Jelenić. U izvršni odbor su još izabrani Anamarija Matika, Smiljana Marić, Sandra Živolić, Edvin Radović, Kristina Sošić i Marija Sošić. Nadzorni odbor čine Sandra Matan, Natalija Boljunčić i Vilim Kremenić.

Video: Općina Kanfanar 2013

Službeni glasnik

Službeni glasnik općine Kanfanar
Službeni glasnik općine Kanfanar
Broj 2/2018
Arhiva brojeva

Kanfanarski list

Kanfanarski list Broj 41, Prosinac 2017.
Za pregled potreban Adobe acrobat reader Skini Kanfanarski list Arhiva brojeva


OŠ Petra Studenca
Dječji vrtić Neven
Komunalni servis
JVP Rovinj