Početna

Novosti

Božićni pokloni za umirovljenike, nezaposlene i korisnike socijalnih prava

Četvrtak, 15.12.2011.

Na temelju odluke Općinskog načelnika Općina Kanfanar će i ove godine povodom božićno novogodišnjih blagdana dodijeliti poklon pakete i poklon bonove umirovljenicima, nezaposlenima s evidencije zavoda za zapošljavanje, članovima seoskih poljoprivrednih domaćinstvima (osobe starije od 69 godina bez mirovine) i korisnicima socijalnih prava.

 
Umirovljenici sa mirovinom manjom od 1.500,00 kn će dobiti novčani bon u vrijednosti od 150 kn i poklon paket prehrambenih proizvoda, umirovljenici sa mirovinom većom od 1.500,00 kn, članovi seoskih poljoprivrednih domaćinstava i nezaposleni novčani bon u vrijednosti od 100,00 kn i poklon paket prehrambenih proizvoda. Korisnici socijalnih prava dobiti će novčani bon u vrijednosti 150,00 kn i poklon paket.

 
Poklon paketi i bonovi mogu se preuzeti u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Kanfanar u utorak 20. i srijedu 21. prosinca 2011. godine.
 

Umirovljenici moraju donijeti zadnji odrezak od mirovine, nezaposleni karton ovjeren od zavoda, a ostali osobne iskaznice.

Video: Općina Kanfanar 2013

Službeni glasnik

Službeni glasnik općine Kanfanar
Službeni glasnik općine Kanfanar
Broj 2/2018
Arhiva brojeva

Kanfanarski list

Kanfanarski list Broj 41, Prosinac 2017.
Za pregled potreban Adobe acrobat reader Skini Kanfanarski list Arhiva brojeva


OŠ Petra Studenca
Dječji vrtić Neven
Komunalni servis
JVP Rovinj